top of page
Image by Nastuh Abootalebi

VLOEREN

Verag heeft oplossingen voor alle typen vloeren in diverse kwaliteiten en  oneindig veel dessins. Samen met u bepalen we wat het beste in uw pand kan worden toegepast. Dat kan projecttapijt zijn voor een kantoor, of een pvc-vloer voor een ruimte in een ziekenhuis. Op deze pagina's vindt u de vele mogelijkheden die Verag biedt.

1180x664_Marmoleum_Walton_171-4_B.jpg

Marmoleum is een natuurproduct, dat veel gebruikt wordt in openbare gebouwen en scholen. Ook komt het veel voor in de gangen van kantoorgebouwen. Marmoleum heeft de eigenschap dat het hygiënisch is, omdat het makkelijk te reinigen is. Ander voordeel is dat het in vele kleuren en dessins verkrijgbaar is. Lees meer... 

6372907239385625274159047.jpeg

PVC vloeren zijn er in vele soorten en zijn in vrijwel iedere omgeving toe te passen. PVC is leverbaar in diverse afmetingen, van banen van 200 cm breed tot stroken, visgraat en tegel. 

Lees meer... 

wc_eu-nora-rubber-hub-3.jpg

Rubber vloeren zien er niet alleen goed uit, maar ze zijn praktisch. Het efficiënte algemene onderhoud, de emissiearme materialen, het oppervlak zonder voegen of coatings; van een rubber vloer heeft u elke dag opnieuw plezier. 

Lees meer... 

Polished-concrete-flooring-Resin-Floor-C

Een gietvloer is een elastische naadloze kunststof vloer die na voorbereiding van de ondervloer gegoten wordt en daarna wordt afgewerkt met een lak. Het vloersysteem in combinatie met de lak zorgt ervoor dat de vloer zo optimaal mogelijk beschermd is tegen krassen, slijtage en harde stoten.

Lees meer... 

green-business-meeting-and-working-room-

Tapijt wordt vooral gekozen vanwege de sfeer en het comfort. Bovendien is het geluiddempend. Verag biedt u een grote collectie tapijten, in verschillende sterktes en dessins, met elk hun eigen uitstraling. Uiteraard speelt brandwerendheid ook een rol bij de keuze.

Lees meer... 

interfloor-modern-stone-vinyl-id-800-400

Vinyl vloeren zijn vandaag de dag enorm populair. Vinyl vloeren hebben zich enorm ontwikkeld, waardoor ze heel sterk en veerkrachtig zijn. Ondertussen zijn ze zeer stijlvol en niet meer te onderscheiden zijn van een echte vloer van beton, steen, marmer of hout.

Lees meer... 

eb4c9ed1-079a-471c-a88b-eaa2d3072c9a_400

Wij bieden complete oplossingen op maat. Vuil en vocht worden door een professionele schoonloopzone bij de entree opgenomen. Hierdoor blijven de achterliggende vloeren gespaard, bespaart u op schoonmaakkosten en is uw gebouw veilig. 

Lees meer... 

bottom of page