top of page
Image by Nastuh Abootalebi

RAAMDECORATIE

Verag is dé specialist in het leveren en installeren van raamdecoratie voor binnen- en buiten. Voor advies op maat komen wij vrijblijvend bij u langs. 

RAAMDECORATIE BINNEN

Gordijnen en vitrage

Gordijnen-banner-min-e1535701981115.jpg

Onze gordijnen -en vitragecollectie is een zeer uitgebreide collectie stoffen van transparant tot verduisterend in uni kleuren of met moderne of klassieke patronen. Vrijwel alle stoffen zijn permanent brandvertragend en er is ook een ruime keuze in anti-bacterieeel m.n. geschikt voor de gezondheidszorg. Gordijnen en/of vitrage geven een warme decoratieve uitstraling. Er zijn ook stoffen met een hoge akoestische waarde waardoor het leefklimaat en de resonantie in een ruimte aanzienlijk worden verbeterd. In combinatie met de diverse railsystemen heeft u tal van mogelijkheden voor een mooie sfeer en optimale bediening.

Horizontale jaloezieën

Jaloezie-e1535702244935.jpg

Horizontale jaloezieën zijn tijdloos en geschikt voor vele situaties waar een optimale lichtwering vereist is. De jaloezie combineert functionaliteit met een stijlvolle uitstraling. In een simpele beweging bepaalt u de perfecte lichtinval. Met de lamellen van de jaloezie speelt u met de richting en intensiteit van het zonlicht dat de ruimte binnenvalt. Een betaalbare multifunctionele oplossing voor veel situaties.

Rolgordijnen

Rolgordijnen-2-scaled.jpg

Rolgordijnen zijn op maat gemaakte producten met een moderne uitstraling. De rolgordijnen zijn op elke gewenste hoogte vast te zetten, afhankelijk van de hoeveelheid licht en privacy die u wenst. De rolgordijnen zijn leverbaar in transparante, half transparante, dichte en verduisterende uitvoering. Rolgordijnen kunnen worden geleverd in een standaard uitvoering, met montageprofiel of cassette in vele maten, met of zonder zijgeleiding. De bedieningen variëren van ketting, monocommando tot elektrisch met of zonder handzender in 24V of 230V. De collectie omvat een ruime keus aan brandvertragende stoffen die leverbaar zijn tot een breedte van 450 cm.

Vouwgordijnen

Vouwgordijn-collectie-2019.jpg

Vouwgordijnen zijn zeer elegant en leverbaar in een moderne of klassieke uitvoering afhankelijk van de confectiemethode. De vouwgordijnen geven een warme decoratieve uitstraling en zijn leverbaar in een grote collectie stoffen en transparanten. De systemen worden geleverd in diverse uitvoering afhankelijk van de maatvoering en worden handbediend of elektrisch uitgevoerd.

Duette

Duette-banner.jpg

Duette gordijnen zijn een veelzijdig, decoratief en functioneel product. Leverbaar in 25, 32 en 64 mm.  Een elegante combinatie van gordijnen en jaloezieën. Een groot voordeel van Duette gordijnen is de unieke isolerende eigenschap. Door de dubbele stof ontstaat er een honingraatstructuur. Zo blijft de warmte buiten en bij koude dagen verminderen Duette gordijnen warmteverlies door het raam. De mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één Duette gordijn te plaatsen maakt het een perfect, functioneel en energiebesparend product.

Plakfolie

Letterplex-Raamfolie-kantoor-450x337.jpg

Plakfolie is in vele uitvoeringen leverbaar. Als matfolie, ornamentfolie, privacyfolie, decoratiefolie, zonwerende folie, veiligheidsfolie, anti-splinterfolie, UV-blokkerfolie en spiegelfolie, allen met specifieke eigenschappen die het product uniek maken. Wij brengen de folie, binnen of buiten, professioneel aan in nagenoeg elke situatie.

Verduisteringssystemen

Verduistering-5.jpg

Verduisteringssystemen zijn speciaal ontwikkeld om een situatie te creëren waar 100% verduistering gewenst is b.v. in ziekenhuizen bij oogartsen of in presentatieruimtes. De systemen worden uitgevoerd met een 100% lichtdichte zijgeleiding, bovenbak en onderlijst. De stoffen zijn ook 100% lichtdicht in een brandvertragende uitvoering. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden maar wij adviseren altijd elektrisch toe te passen vanwege de bedieningsvriendelijkheid.

Horsystemen

Vouwgordijn-collectie-2019.jpg

De horsystemen bestaan uit een keur aan producten die een insectenwerende eigenschap combineren met een elegante uitstraling. De systemen nemen weinig licht weg zodat u volop kunt genieten van het daglicht. Er zijn inzethorren, raamrolhorren, plissérolhorren, rolhordeuren, plisséhordeuren en vaste hordeuren leverbaar. Alle producten zijn in diverse standaardkleuren leverbaar (RAL kleuren als optie). Het horgaas is standaard grijs maar kan ook in wit of zwart worden geleverd.

Duo rolgordijnen

duorolgordijn-banner-min.jpg

Duo rolgordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar langs geschoven kunnen worden. De stoffen zijn uniek geweven en in allerlei design kleuren leverbaar. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect. Duo rolgordijnen worden geleverd met of zonder cassette en zijn geschikt voor iedere rechte raamsituatie.

Plissé

01 Entity Group Object PLISSE 370x480._3

Plisségordijnen zijn een veelzijdig, decoratief en functioneel product en leverbaar in allerlei vormen zoals rond, driehoek, vierkant en trapezium.  Plisségordijnen zijn ideaal voor iedere raamvorm, ook voor lichtkoepels. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één product te plaatsen‚ zijn plisségordijnen geschikt voor een optimale lichtregeling. De collectie bevat een ruime keus aan brandvertragende stoffen in vele transparanties. De bedieningen variëren van koord, monocommando tot elektrisch, met of zonder handzender in 24V.

Verticale lamellen

lamellen1.jpg

Verticale lamellen zijn decoratief en functioneel en ook geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen. Dit product biedt een optimale lichtregeling en is éénvoudig te reinigen. Er zijn vele materialen leverbaar zoals, stof, aluminium of kunststof, alles brandvertragend en in lamelbreedtes van 50, 52, 70, 89 en 127 mm. De bediening kan d.m.v. koord en ketting maar ook elektrisch 24V behoort tot de mogelijkheden.

Paneelgordijnen

mors_ctr_paneel_go0593_COR.jpg

Het paneelgordijnensysteem is leverbaar in 2-3-4 en 5-sporen rail uitvoering. De loopwagens voor de panelen kunnen met klittenband of pees worden uitgevoerd. Alle kunststof onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en maken dit systeem tot een super strak raam product. De bijpassende panelen vindt u in onze rolgordijnen/panelen collectie en omvat een uitgebreide keuze aan brandvertragende stoffen. Het systeem wordt compleet geassembleerd geleverd.

RAAMDECORATIE BUITEN

Buitenjaloezieën

buitenjaloezieen.jpg

Buitenjaloezieën zijn een ideale buitenzonwering, omdat u hiermee de directe zonlichtinval naar wens kunt regelen en zodoende een prettig klimaat schept. Er blijft voldoende doorzicht naar buiten, terwijl de  zonwarmte voor meer dan 80% geweerd wordt. De buitenjaloezie zorgt ervoor ongestoord te kunnen leven en werken omdat het een uitstekende bescherming biedt tegen warmte, koude en geluidsoverlast. Buitenjaloezieën zijn door hun compacte afmeting, vormgeving en kleurstelling goed in de gevel op te nemen, terwijl het karakter van het gevelontwerp behouden blijft.

Rolluiken

Rollijken.jpg

Rolluiken zijn in ieder seizoen een aanwinst voor gebouwen. Rolluiken hebben namelijk een isolerende, inbraakvertragende, verduisterende en geluidswerende werking. Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor het raam of de deur. De lamellen kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat deze onderling verbonden zijn. Rolluiken zijn ongevoelig voor stof en vocht en zijn leverbaar in diverse standaard kleuren. Er zijn diverse bedieningen zoals: bandopwinder, monocommando of elektrisch 230V met of zonder draadloze handzender. Dit product geeft een gegarandeerd duurzame oplossing.

Knikarmschermen

KNikarm.jpg

Knikarmschermen zijn voor zowel brede als smalle gevels uitermate geschikt en maken een ongehinderde doorloop mogelijk. In de zomer is een zonnescherm de beste oplossing op het terras. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je behoorlijk op de energiekosten. De toegepaste doeken zijn rot- en schimmelvrij en afgestemd op de trends van deze tijd. De uitvalschermen zijn te leveren met koord- of bandopwinder, monocommando of elektrisch 230V met of zonder draadloze handzender.

Screens

Screens.jpg

Screens zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. Dit zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt voor een prima zonwering en heeft weinig ruimte nodig voor de montage. Er zijn ook uitvoeringen waarin het screendoek opgesloten zit in de zijgeleiding waardoor een hoge windbelasting mogelijk is m.n. op hogere verdiepingen. De toegepaste screendoeken zijn rot- en schimmelvrij en afgestemd op de trends van deze tijd. De screens zijn te leveren met koord- of bandopwinder, monocommando of elektrisch 230V met of zonder draadloze handzender.

Markiezen

Markiezen.jpg

Markiezen kunnen bestaan uit aluminium, vurenhout of grenenhout en de boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren met aluminium of Red Cedar hout. Daarnaast kun je kiezen uit drie modellen: standaard, pet of klap. Het petmodel biedt een gemakkelijke doorloop en het klapmodel is uitermate geschikt bij een lange gewenste uitval. De markiezen geven een klassieke uitstraling maar kunnen, afhankelijk van het gekozen model en de stof, ook een moderner aanzicht krijgen.

Uitvalschermen

Uitvalschermen.jpg

Uitvalschermen zijn bij uitstek geschikt voor standaard situaties. Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen het raam geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. U kunt genieten van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is dé ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor knikarmschermen. De toegepaste doeken zijn rot- en schimmelvrij en afgestemd op de trends van deze tijd. De uitvalschermen zijn te leveren met koord- of bandopwinder, monocommando of elektrisch 230V met of zonder draadloze handzender.

Wij werken alleen met de beste merken

Om altijd topkwaliteit te kunnen leveren werken wij alleen met de beste merken. Onderstaande is een greep uit de merken en leveranciers waarmee wij samenwerken. 

bottom of page