top of page
Image by Nastuh Abootalebi

ONZE DOELGROEPEN ZIJN

ZORGINSTELLINGEN

W​e adviseren en installeren vloeren, rekening houdend met de eisen voor intensief gebruik en infectiebeheersing van zorginstellingen.

KANTOREN

Verag levert zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Samen met de opdrachtgever wordt het ontwerp bepaald, de planning vastgesteld en het werk uitgevoerd. Bij kantoren spelen Arbo-eisen ten aanzien van de werkplek een grote rol, evenals brandveiligheid en uiteraard een motiverende omgeving voor de mensen die er werken.

ONDERWIJS

Onderwijsinstellingen zijn verplicht om hygiënische en allergiewerende vloeren in bijvoorbeeld aula's of klaslokalen aan hun studenten beschikbaar te stellen. 

MUSEA

Ook voor musea gelden speciale normen ten aanzien van de vloeren en zonwering. De vloeren moeten bestand zijn tegen grote mensenmassa's en makkelijk in onderhoud zijn. Doorgaans is er daarbij sprake van marmoleum, mede omdat hiermee speciale effecten aan in de ruimte kunnen worden gecreëerd.

OVERHEID

Regelmatig wordt Verag door gemeenten, provincies of rijksdepartementen ingeschakeld. Hierbij is er vaak sprake van grote projecten die aan vele eisen moeten voldoen. 

HORECA

Horecavloeren vereisen een aparte aanpak. Doordat er vele mensen in korte tijd aanwezig zijn, er veel gemorst wordt, is het nodig dat er een slipvaste vloer aanwezig is. 
Ook de
aankleding van de horecagelegenheid moet aansluiten op wensen die bij de bijeenkomsten behoren, zoals een goede zonwering en slijtvaste lamellen.

bottom of page