top of page

Tapijt & tapijttegels

Projecttapijt is een textiele vloerbedekking die voorkomt in vele kwaliteiten, soorten, patronen en kleuren. Bij projecttapijt is het bijvoorbeeld mogelijkheid om een eigen ontwerp of design te (laten) ontwerpen en het tapijt op maat te laten maken. De veelzijdigheid in kleur en patronen maakt tapijt uitermate geschikt bij de inrichting van uw bedrijfsruimte. Projecttapijt levert ook een bijdrage aan de luchtkwaliteit en het filteren van fijnstof. Daarnaast heeft tapijt een positief effect op de geluidsbeheersing en geluidsabsorptie.

 

Project tapijttegels hebben zoals de naam al zegt een groot aantal overeenkomsten met de niet tegelvormige variant. De project tapijttegels zijn voorzien van een speciale backing die er voor zorgt dat de tapijttegel stabiel is en blijft en bijvoorbeeld niet gaat krullen. Een groot voordeel van tapijttegels is dat het makkelijk vervangbaar is.

5.jpg
4.jpg
2.jpg
1.jpg

Meer informatie? 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden. 

Wij werken alleen met de beste merken

Om altijd topkwaliteit te kunnen leveren werken wij alleen met de beste merken. Onderstaande is een greep uit de merken en leveranciers waarmee wij samenwerken. 

bottom of page