top of page
Felix_Flach.jpg
Felix_Flach.jpg

Samen met SEBO Stofzuigers houden wij uw vloer in een perfecte conditie 

SEBO borstel- en sledestofzuigers voor de professionele sector voldoen al decennialang aan de hoge eisen die u bij professioneel reinigen mag verwachten. 

De SEBO stofzuigers zijn gemaakt voor dagelijks intensief gebruik.

 

Veel goede ideeën van SEBO zijn dan ook uitgegroeid tot de standaard in de branche. SEBO is altijd een stap verder dan andere stofzuigerfabrikanten. De SEBO stofzuigers voldoen aan de hoogste eisen die samen met de fabrikanten van vloerbedekking zijn opgesteld.
 

SEBO_Standardsign_Stofzuiger.png

Hygienische filterstofzak

SEBO stofzuigers zijn uitgerust met een 3-stappen filtersysteem. Door het  3-stappen filtersysteem kunnen klanten met allergieën of astma makkelijker ademen. De bijzonder grote filters zijn ontworpen voor een langere levensduur en daarmee ook zeer duurzaam. 

3 staps filtratie  1.jpg
Verag Digitaal logo.png
SEBO_Standardsign_Stofzuiger.png

Informeer naar de gunstige voorwaarden die VERAG U kan bieden. 

VERAG adviseert SEBO voor het dagelijks/wekelijks stofzuigen van iedere harde of zachte vloer. Heeft u advies nodig over een SEBO FELIX stofzuiger? Wij horen het graag.

 

VERAG levert SEBO Stofzuigers bij oplevering van uw vloer of op bestelling binnen 2 dagen. Tevens heeft u bij een SEBO FELIX stofzuiger standaard 4 jaar fabrieksgarantie. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit.

Button_4Jahre_30x30_300eci.png
bottom of page