top of page
Felix_Flach.jpg
Felix_Flach.jpg

Met de SEBO FELIX haalt u een professional in huis

De SEBO FELIX is standaard uitgerust met een unieke, flexibele draai-kiepverbinding en een geïntegreerd slangmondstuk en zet nieuwe technische maatstaven in tapijtreiniging. SEBO FELIX voldoet ook visueel aan de hoogste eisen! Dankzij de grote verscheidenheid aan varianten past een SEBO FELIX bij elke stijl. Zelfs mensen met een allergie vinden hun geluk bij de SEBO FELIX: alle modellen zijn uitgerust met de hoogwaardige S-Klasse allergiefiltratie van SEBO.

SEBO_Standardsign_Stofzuiger.png

SEBO FELIX - Voor iedere situatie 

SEBO-stofzuigers zijn in elk opzicht geoptimaliseerde hulpmiddelen voor het reinigen en onderhouden van tapijt en harde vloeren. Ze zijn technisch geavanceerd en volwassen, solide vervaardigd, gemakkelijk te gebruiken en functioneel ontworpen. De hoogwaardige producten worden exclusief in Velbert ontwikkeld en geproduceerd. Meer dan zes miljoen
gekochte stofzuigers bewijzen de uitstekende prestaties van SEBO.

Verag Digitaal logo.png
SEBO_Standardsign_Stofzuiger.png

Informeer naar de gunstige voorwaarden die VERAG u kan bieden. 

VERAG adviseert SEBO voor het dagelijks/wekelijks stofzuigen van iedere harde of zachte vloer. Heeft u advies nodig over een SEBO FELIX stofzuiger? Wij horen het graag.

 

VERAG levert SEBO Stofzuigers bij oplevering van uw vloer of op bestelling binnen 2 dagen. Tevens heeft u bij een SEBO FELIX stofzuiger standaard 4 jaar fabrieksgarantie. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit.

Button_4Jahre_30x30_300eci.png
bottom of page